Ordrar innan 13.00 (vardagar) skickas samma dag

BJUSSIGA BOXAR FÖR FÖRETAGÖverraska med en oväntad hälsning - direkt i brevlådan!

Bjussigt erbjuder färdiga presentboxar som passar perfekt som företagspresent när du vill göra någon glad, uppmuntra någon, skicka krya-på-dig-hälsning, säga tack för något, bjuda på fika, visa uppskattning, säga grattis eller bara för att...

FikatajmKryss&Sånt
Visst finns det gånger när man vill skicka en liten hälsning till
sina MEDARBETARE, KUNDER eller MEDLEMMARKanske ni ska ha ett event och vill skicka ut INBJUDNINGAR i form av en gåva med en personlig hälsning från er. Eller så planerar ni ha ett gemensamt digitalt MÖTE då en varsin fika kan vara på sin plats för deltagarna hemmavid.

Oavsett orsak så hjälper Bjussigt er. Vi skickar ert val av box, med er personliga hälsning - direkt hem till mottagarens brevlåda eller till deras kontor. 
Fikatajm

Varje gåva slås omsorgsfullt in med silkespapper, satinband och ett inspirerande citat eller kloka ord som pricken över i:et. Er hälsning hamnar på insidan av locket.

Vill ni anpassa innehållet och utformningen av era hälsningar?
Vi kan ordna med er logga på boxen och/eller i hälsningen. Kanske har ni tänkt er ett tema eller vill skicka med någon extra produkt? Vi försöker alltid tillgodose era önskemål, så ni får er box som ni vill ha den.Tveka inte att höra av er till oss på info@bjussigt.se vid frågor eller för offertBeställ en offert redan idag